Ebba Vikström

Story girl

Kategori: Allmänt

Flickan spanar ut över havet. Hon känner sig så ensam i mörkret. Stjärnhimelen Lyser upp det svarta vattnet. Hon tänker tillbaka på mamma och pappa. Deras ansikten, deras röster, deras varma kramar. Men nu går det inte längre. Flickan känner smärtan i kinden och torkar bort blodet. Ögonen börjar tåras och den värsta chocken har lagt sig nu och verkligheten börjar komma ifatt. Hon håller sin favorit nalle i famnen och kramar den hårt.
Smällen var så kraftig och hon minns mammas skräckinjagande skrik när hon slängde sig över sin lilla flicka.
Hon känner fortfarande rädslan inombords när föräldrarna inte röde på sig. Tänk att allt detta hemska bara hände för någon timme sedan.
Men plötsligt får hon får hon syn på något underbart. Någonting som rör sig bortom horisonten, två personer närmar sig. En Karl och en kvinna med skinande leenden. Dom går fram till flickan och lyfter upp henne, kramar om och håller barnet i famnen. Glädjen sprider sig över hela flickans kropp och värmen kommer tillbaka. Men efter ett tag släpper föräldrarna ned flickan och går tillbaka ut i havet igen.
Den lilla, lilla föräldralösa flickan tappar all glädje, livs lust , hopp och värsta av allt lusten till att leka.
Hon knäpper upp sina gröna blommiga skor som hon fått av mormor.
Häller nallen hårt i famnen och går med bestämda steg rakt ut i det mörka havet. Det sista man ser av flickan är hennes blonda hår som försvinner under ytan. Ingen vet vad som hände den kvällen. Ingen saknade någonsin en blond liten 5 årig flicka.
Men skona står kvar, nerbäddade bland gräs och sand, osynlig för mänskligheten.

oj oj här får manb veta vad som händer i Afghanistan...

Kategori: Allmänt

Where have all the flowers gone?

Kategori: Allmänt

Oj oj oj oj.. jag tror jag kommer få ig i hemkunskap.. har aldrig riktigt varit bra och i varje grupp jag är med så händer det nått.. som idag.. JAg o johannes glömde plattan på med stekpannan och stekspaden på.. om vi säger så så luktade det plast i hela rummet och nu så har en stekspade inget handtag kvar längre.. :$

Soldiers

Kategori: Allmänt

Fan vad jag är en sorlig person ibland.. känner det själv... men dom här låtarna 'r ju så bra o sorliga...

Gråter och skrattar..

Kategori: Allmänt

EGO

Kategori: Allmänt

Tjosan!! har haft en toppen helg fast jag mest vart i sängen men igår var ja med några det var as kul o jätte mysigt! idag har ja pluggat lite o lite o lite så ja mitt liv är ju för roligt.... spännande

i want to be a soldier

Kategori: Allmänt

oj oj oj jag är ingen vidare på att blogga... är inge vidare på det svenska språket heller.. jag tror nämligen inte att jag är svensk.. jag måste typ.. komma från nått land som inte finns.. det känns verkligen som det.. eller kanske en heeelt annan planet..
var med kära amanda och carro idag lige som gammla goda tiden.. var ett bra ta sen!!!!! det var grymt mysigt och nu känner jag mig dock lite trött.. och påtal om trött här har vi en låt om WAR!

ja är sjuk..-t kär!

Kategori: Allmänt

7

Rasta man!

Kategori: Allmänt

HEEEEMMAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!
har vart borta i vemdalen hela veckan och i stugan hade vi inge internett ohc palla inte blogga på mobilen för den har damp så ni slapp mig ett tag!
Hade iaf underbart kul! orkar inte skriva mer om det!
När vi åkte hem så passa jag på att fläta hela mitt hår i småflätor... 64 flätor tror jag om jag minns rätt och 6 timmar.. PHUUUU!!!!

WHO VALLEY!

Kategori: Allmänt

Känner mig rätt så dukktigt.. pluggade idag! det enda jag gjorde klart var att läsa 30 sidor i sammhällskunskapsboken... GRYMT.. eller inte.. aja packade klart idag iaf! och imorgon bär det av mot VEMDALEEEEN!!!! sjukt taggad!!!!!!!
Här har vi lite bilder på en taggad tjej!!

Hur man skaffar vän på 10 min!

Kategori: Allmänt

Idag skaffade jag mig en välldigt fin ny vän på 20 min! satt och väntade på bussen i 40 minuter i 9 minusgrader. Denna... 25 åriga utlänska killen trodde först jag rökte men när jag sa att jag inte gjorde det så trodde han att jag drack istället. Sedan påstod han att alla svenska ungdomar röker.. han var ju lite speciell...
Fick säkert veta hälften av hans liv på 10 min... hur han började röka, vart han jobbade o gick i skola, hur hans pappa var, hur många fina vänner han hade som ville dricka sig fulla, att hans pappa slog honom när han var liten och det är därför utlänska är så duktiga och vi svenska så rebell liknande.. oj oj oj... aja han var ju snäll iaf..!

saving private ryan

Kategori: Allmänt

Såg nyss på "saving private ryan" fy fan helt uppskakad, känner mig som om jag behöver gå till en psykolog. har inte öppnat munnen sen den sluta. Men en grym film om jag får säga det själv... men hämsk!! Nu ska jag sitta o lyssna på emo musik och skriva lite på min novell o ladda upp för andra hemska filmer om  krig.

jag suger...

Kategori: Allmänt

blev fett blöt idag ev en stor jävla fet lastbil som (JAG SVÄÄÄÄR) vedvetet körde i världens superfart och skvätte ner hela mig.. fuck of liksom!!
jag brukar få perioder då jag bara gillar en sak och väldigt mycket.. nu är lite krig inne som ni kanske sett.. ska skriva en novell om kriget i Vietnam, är skit intresserad av det för tillfället! Frågan är ju d¨å bara hur det går... INGE VIDARE.. jag orkar aldrig skriva.. .jag är så JÄVLA lat helt sick!! -.-

...

Kategori: Allmänt

The war in Vietnam... fy!

Kategori: Allmänt

Förlåt...

Kategori: Allmänt

Nails med kurirens medlemmar på

Kategori: Allmänt

You'll se

Kategori: Allmänt

Har suttit o hållt på med naglarna i flera timmar nu.. tyvärr så var det bara tummen som blev bra.. hahaha det är en bild på en kille från kuriren hahahhahahhahha
ska försöka somna ganska tidigt idag för i övermorgon är det skola!!

HA-HA-HA-HATT

Kategori: Allmänt

Jag gråter bara i regnet..

Kategori: Allmänt

Idag har man vart på ikea o fixat hem lite grejer till rumet! fettt härlight säger jag bara!!! måste bara sätta igång o riva lite o måla i mitt rum så ska det bli toppen!
imorgon ska jag sälja Dixy (min chinchilla) till Matilda Wislander. Fy fan det känns så jävla hämskt o splittra lite mer på familjen, men men... Hon kommer nog få det jättebra med en till chinchilla som sälskap... fml iaf....

FML liksom...

Kategori: Allmänt

Nu den senaste tiden har det känt som om man äe obetydlig och liten, som om man inte betyder nått för nån längre. Är bara i vägen, irriterande och allmänt forever alone hela tiden. Förstår inte vart leendet har rymt men kvar är den iaf inte, som sagt är inte samma person längre kanske därför... jag är glad att jag har några kvar, som aldrig kommer lämna mig. DET är personer gjorda av guld jag svär!

So it is

Kategori: Allmänt

Haha oj kan detta verkligen vara sant?

RENT

Kategori: Allmänt

saaaaaaaaaad...

Kategori: Allmänt

Här har vi min ängel som ska få ett nytt hem i helgen...

TRÖTT

Kategori: Allmänt


Fy faaaaan vad trött jag är nu för tiden, gäspar mins 100 gånger per dag.. asjobbigt ju! kanske för jag lägger mig vid 2 och vaknar 10 varje dag.. -.- det är allt annat än mysigt!
Det enda jag har gjort idag är att skriva novell, men jag slutade efter att ha skrivit ett halvt A4.. det blev för krångligt måste lära mig lite mer om andra världskriget först så jag inte hittar på nått krig som aldrig hänt.. ig på det liksom...
Funderar på att baka nu men ja vet inte det är så jobbigt.. palla..
btw, JAG VILL HA vindet.. det känns som om det är höst det är inte okej!
Idag kanske jag säljer Dixy (min chinchilla)... blir faktist riktigt ledsen.. älskar henne sjukt mycket men har ju aldrig tid till henne så det är väll bäst såhär....
BTW... har säkert gäspat 7 gånger nu när jag har skrivit det här inlägget.. INTE KUL!

Yes..

Kategori: Allmänt