Ebba Vikström

Lite från hjärtat

Kategori: Allmänt

 
Börja om igen.
 
Själva grejen att folk aldrig ger upp efter en viss lång tid är ju ganska skrattretande.
Att folk sitter och skriver elaka saker till folk genom internet för att kunna känna sig tuffa och är för fega för att kunna ta allt irl, face to face liksom med den personen. 
Att folk helt plötsligt börjar bry sig om en bara för att det ska hända någonting dåligt/sorligt med en, det visar ju bara vilka som är ens rätta vänner och vilka som bara vill finnas där men som egentligen inte bryr sig. 
Folk som går och gör en förjävlig sak och sedan kommer undan det utan något straff som helst och bara lever vidare i tron om att allting går som man vill.
Svaga personer med dubbelmoral som i ena sekunden är ens vän men snabbt visar sig bli ens värsta fiende.
Att en idiot betytt så sjukt mycket för en och sedan visat sig varit fake under en lång tid och sedan börjar be om förlåtelse, i hopp om att ett förlåt ska räcka.
Tjejer som varit med killar som haft flcikvän samtidigt som dom hållt på.
 
Detta är saker jag inte tål men som jag varit med om, det visar mig bara hur jag själv ska vara som människa och det har gjort mig starkare. Jag är så trött på att folk går runt och tänker att handlingarna dom gör inte skadar någon annan, när det faktist kan påverka en annan människas liv helt och hållet. 
Jag är rädd för att släppa taget, vill inte bli sårad mer, vill inte behöva oroa mig mer, vill inte hamna bland lögner och personer som går bakom min rygg.
 
Vilken JÄKLA tur att jag har mina fina flickor som står bakom migi alla väder och jag kan helt ärligt säga att jag inte skulle klarat mig utan er.
Och du. Du som förstört så mycket, du som gått bakom min rygg, du som ljugit för mig, du som är falsk, du som är egoistisk, du som är player, du som är tjejen jag aldrig mer vill se igen, du som är killen som gick bakom min rygg, du som är för upptagen med dig själv, du som helt enkelt förstör för andra.
Snälla öppna ögonen och börja förändra.
 
Till dig som använt mitt spotify ber jag bara att sluta försöka, du kommer aldrig ta dig upp fårån din håla som du gräver djupare och djupare.
 
 
Och ja jag kände bara för att få skiriva av mig lite... sorry! 
 

En gång till..En gång till...

Kategori: Allmänt

 
Usch.. jag måste ifrån den här stan...